Rólunk

Tri-Konstrukt Mérnökirodánk 15 éves szakmai múltra tekint vissza és hozzávetőlegesen 100 épület tervezésében, kivitelezésében vett részt.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a tervezés, a komplett kivitelezés, felújítás és átépítés területén. Ügyfeleink részére maximális korrektséget, ellenőrizhetőséget, szakmai és hivatali segítséget nyújtunk. A lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítjuk a leendő tulajdonosoknak, a kivitelezés során napi szintű felügyeletet és folyamatos ellenőrzést végzünk.

Ezen kívül:

  • Fontosnak érezzük, hogy a leghatékonyabb, legmodernebb megoldásokkal is lépést tartsunk: a bevált építészeti hagyományokat ötvözzük az innovációval. Rendszeres résztvevői vagyunk a konferenciáknak és a szakmai újdonságokat is követjük.
  • Építtetői, építészeti, statikai, gépészeti és energetikai szempontok összehangolásával tervezünk. Tervezői és kivitelezői téren is halmoztunk fel tapasztalatot, ennek köszönhetően már a tervezőasztalon is figyelembe vesszük a megvalósíthatóságot.
  • Hiszünk benne, hogy nem az “éppen jó” szintet kell megugrani, hanem hogy 15-20 év távlatában is megfeleljen majd az általunk tervezett, épített ház az akkor várhatóan érvényes előírásoknak.
  • Alapvető számunkra, hogy Ügyfeleink bizalmát a magasszintű minőség, a hitelesség és a felelősség nyújtásával érjük el.

Célunk, hogy a tulajdonosok elvárásait és álmait a tervezőasztaltól a kulcs átadásáig szem előtt tartsuk.